Welkom op de webshop van verwonder. Wij vinden het natuurlijk super leuk dat je ons bezoekt én de moeite neemt om ons verhaal te leren kennen. 

 

In 2018 is Verwonder opgericht door mij (Jamilla). Ik zal jullie kort iets meer over mijzelf vertellen zodat jullie een idee hebben van het gezicht achter Verwonder. Ik ben mama van 2 prachtige kinderen. Een dochter Anna (geboren in 2015) en een zoontje Vince (geboren in 2016). Daarnaast ben ik gek op reizen, buiten zijn, verse muntthee, veel koffie (het liefste een cappuccino met havermelk). En ik ben dol op eten, veel eten, lekker eten, vaak eten en dit in combinatie met een heerlijke Aperol Spritz of een goed glas wijn. 

 

Toen ik mama werd van mijn 2 prachtige kindjes bleek dat beide kindjes veel (medische) zorg nodig hebben. Dit was en is een lange en moeizame weg. Ik ben ontzettend trots op onze vechtertjes, zij zijn onze helden en trots. Als je als ouders ziet dat je kindjes moeten vechten voor hun leven kun je niet anders dan met hun meevechten. De eerste jaren waren erg pittig en zaten vol met pieken en dalen. Ik merkte dat ik enorm veel behoefte had aan iets positiefs, iets leuks, iets waar ik blij van werd, wat mijn zorgen even wegnam en waar ik mijn creativiteit in kwijt kon. Op dat moment is Verwonder ontstaan! 

 

Naast de zorg voor mijn kindjes en mijn gezin ben ik gaan ontwerpen, creëren en ondernemen en wat werd en word ik daar blij van! Ik vind het super belangrijk dat alles wat ik ontwerp verantwoord en duurzaam is. Kleding die wordt geproduceerd in een Fair Trade omgeving zonder chemicaliën of pesticiden. Ik vind het heel belangrijk dat al mijn ontwerpen tot in de detail kloppen, dat de stoffen verrassend en vernieuwend zijn en kwaliteit voorop staat! 

 

Verwonder staat voor het ontwerpen en creëren van bewuste, eerlijke kleding. Liefde voor kleding & accessoires die op een duurzame manier zijn geproduceerd en die ook nog eens fashionable zijn! 

 

In onze webshop vind je dan ook unieke gelimiteerde oplages van alle kledingstukken. Iedere bestelling wordt met liefde gemaakt en zelf gezeefdrukt in ons eigen atelier. Wij geloven in kwaliteit boven kwantiteit. Je vindt alle handgemaakte producten in onze webshop en bij verschillende conceptstores. Daarnaast is Verwonder een platform voor andere beginnende ondernemers, die binnen onze visie passen. En op deze manier een gezicht kunnen bieden.

Volg ook zeker onze Social Media accounts waar wij geregeld nieuwe producten en leuke acties plaatsen. 

Wij zijn continue in beweging en proberen dan ook om te verbeteren en nieuwe producten toe te voegen. Mocht je een vraag of suggestie hebben. Of een leuke foto van je kindje of jezelf met een van onze mooie artikelen, die ontvangen wij heel erg graag. Daarnaast vind wij het fantastisch om een op maat gemaakte garderobe voor jouw kind(jes) te maken! Ben jij op zoek naar een unieke, fashionable & Fair Trade collectie voor jouw kleintje? Neem contact met ons op en wij ontwerpen een op maat gemaakte garderobe die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Hoe leuk is dat! 

Veel shop pezier 

Liefs Jamilla

© 2018 - 2021 Verwonder | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel