Levertijd 

Standaard producten op voorraad worden binnen 1-5 werkdagen geleverd. Custom made of gepersonaliseerde items hebben een langere levertijd i.v.m. het toepassen van de door jouw ingevoerde specificaties Meestal bedraagt de levertijd van deze producten 10-15 werkdagen. 

Heb je een product eerder nodig? Stuur dan even een mail naar info@verwonder.nl Wij kijken dan meteen wat de mogelijkheden zijn om je bestelling tijdig op het gewenste adres af te laten leveren. 

Mochten wij om wat voor reden dan ook de beloofde levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo snel mogelijk van op de hoogte. BELANGRIJK: de langste levertijd is van toepassing op de complete bestelling. 

Wij doen ons uiterste best de bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Wij leveren maandag t/m zaterdag, met uitzondering van feestdagen. De levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL en zal over het algemeen tussen 09:00 en 18:00 uur plaatsvinden. Wij kunnen het moment van aflevering helaas niet bepalen. 

Verzendkosten 

Vrijwel alle bestellingen worden als brievenbuspost of brievenbuspakket verzonden! 

Nederland

    Brievenbuspost (enveloppe) €1,92 - €4,50

    Brievenbuspakket €4,10

    Pakketje €6,90 - €9,00

BELGIË

    Alle bestellingen worden verstuurd als pakketpost €8,90 (de genoemde levertijden kunnen iets afwijken)

Internationaal 

    Wij verzenden worldwide, de kosten worden berekend aan de hand van de voordeligste verzendmogelijkheid. 

 

Douane- en invoerrechten

Kopers zijn verantwoordelijk voor mogelijke douane- en invoerrechten.

© 2018 - 2021 Verwonder | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel