Retourneren of ruilen

Het kan voorkomen dat je een bestelling wil retourneren of ruilen. Bijvoorbeeld als een item niet aan je verwachtingen voldoet of een andere reden. Tot 14 dagen na ontvangst heb je het recht om jouw bestelling zonder opgave van reden te annuleren of ruilen.

Hiervoor meld je jouw retourzending aan via info@verwonder.nl, vermeld hierbij altijd je naam, ordernummer en eventueel de reden van retour. Na deze aanmelding kun je het product op eigen kosten retour te sturen naar:

Verwonder
Breedencamp 5
6644 GV  Ewijk

BELANGRIJK: het product dient ongebruikt en, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele verpakking geretourneerd te worden. Wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigingen die ontstaan tijdens het retour sturen.

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen wordt het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen teruggestort, mits het product in goede orde ontvangen is. *

Customized

Custom en gepersonaliseerde producten (zoals bijvoorbeeld op maat gemaakte  sieraden of kleding), worden speciaal naar jouw wens gemaakt. Het herroepingsrecht voor retouren en ruilen is in dit geval niet van toepassing, de verkoop is definitief.

*Sale
Voor afgeprijsde artikelen geldt dat een bon t.w.v. het geretourneerde bedrag uitgegeven wordt.

 

© 2018 - 2021 Verwonder | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel