Goede doelen

Wij hebben ook besloten om iets terug te geven aan stichtingen die ergens voor staan. Wij doen dit door liefdadigheid programma’s ondersteuning te bieden en aan hen te doneren. Dit kan zijn in de vorm van kleding donatie aan landen, weeshuizen en organisaties die het hard nodig hebben. Maar ook door stoffen te doneren aan stichtingen waar vrijwilligers hard werken om hier mooie benodigdheden van te maken. 

In 2019 hebben wij gekozen om stof te doneren aan Stichting Kleine held. Oprichter Sofie D'Hondt heeft een ontzettend mooie stichting opgezet om ouders van een prematuur~ en/of ziek geboren kind een lichtpuntje te schenken in een emotioneel zware en heftige periode. 

Ze doen dit door naaimarathons te organiseren waarbij naaisters op vrijwillige basis pakketjes samenstellen die ze aan de ouders schenken. In elk pakketje zit een body, mutsje, couveusedekentje, wikkeldekentje, geurdoekje en een mini vlaggenlijn. Zo laten ze weten dat we aan deze ouders denken en enorm trots zijn op hun kleine helden die vaak moeten vechten voor hun prille leventje. 

Dit raakt in alles ons eigen verhaal maar vooral ook ons hart. Wij hopen ze dan ook in de toekomst nog vaak hiermee te mogen helpen; hetzij door stof te doneren of op elk andere mogelijke manier.

  

Hier ging de 5 kg stof, per bakfiets naar het verzendbedrijf om zijn weg te vinden naar de stichting.

 

Ben je geraakt door het verhaal van een bepaalde stichting en zou je willen bijdragen, super fijn! Het kan dmv een vrije donatie, neem hiervoor aub contact met ons op. 

© 2018 - 2021 Verwonder | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel