Veiligheid en onderhoud

Veiligheidsinstructies

Verwonder vindt de veiligheid van de producten zeer belangrijk. Onze babyproducten zijn van materialen gemaakt die een veiligheidscertificaat hebben. Na de koop is het aan de toezichthouder om de bijgeleverde veiligheidsinstructies na te leven. Hieronder staat beschreven hoe je als toezichtshouder de artikelen veilig kan gebruiken. De ondernemer, hierna te noemen "Verwonder" is in geen geval aansprakelijk voor persoonlijke, lichamelijke en algemene schade die voortvloeit uit het gebruik door de consument of derden van de goederen. "Verwonder" kan niet aansprakelijk worden gesteld. 

 

Speenkoorden/Bijtringen

Het speenkoord is een hulpmiddel om de speen niet kwijt te raken, het is geen speelgoed.Het speenkoord dient nooit meegegeven te worden in bed of wieg, maar altijd onder toezicht van een volwassenen gebruikt te worden. De houten kralen zijn van onbehandeld beukenhout en de zachte kralen zijn van BPA-vrij sillicoon gemaakt. Maak het speenkoord nooit langer en maak de knopen nooit los. Controleer voor gebruik altijd of alle onderdelen nog goed aan elkaar vast zitten en let op eventuele oneffenheden. Je kan de speenkoorden en bijtringen met water en een licht sopje schoonmaken en aan de lucht laten drogen. 

 

(Box) mobiele

Gebruik de mobiele waarvoor deze bedoeld is; om naar te kijken. Het is geen speelgoed. Hang deze zo op dat de baby deze niet in de handjes kan pakken. Controleer voor gebruik altijd of alle onderdelen nog goed aan elkaar vast zitten en let op eventuele oneffenheden. Alleen laten gebruiken onder toezicht van een volwassene.

 

Bijtringen/Rammelaars/Knisper items/Popjes

De bijtringen, rammelaars, knisper items dienen niet meegegeven te worden in het bedje of wieg. Controleer voor gebruik altijd of alle onderdelen nog goed aan elkaar vast zitten en let op eventuele oneffenheden. Alleen laten gebruiken onder toezicht van een volwassene.

 

Mamakettingen

De ketting dient gedragen te worden door een volwassene. Alleen dan kan een baby er veilig mee spelen. Controleer voor gebruik altijd of alle onderdelen nog goed aan elkaar vast zitten en let op eventuele oneffenheden.

 

© 2018 - 2021 Verwonder | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel